خشک کردن فرآورده های خوراکی دریایی به عنوان یکی از روشهای نگهداری ، در پاره ای از موارد به تنهایی به کار گرفته می شود، ولی بکارگیری توام آن همراه با نمک سود کردن یا دود دادن، بازده بیشتری داشته و ...
امروزه آبزیان دریایی، با توجه به ارزش غذایی و داروئی بالا در سبد غذایی خانواده ها جایگاه مناسبی پیدا کرده اند. یکی از آبزیان مهم پرورشی در آب دریا خیار دریایی است.
پرورش ماهی در قفس سامانه ای است که ماهی، محصور در یک قفس در منابع آبی پرورش داده می شود . در این روش ماهی درون یک قفس یا سبد قرار می گیرد و آب به صورت آزاد بین منبع آبی و قفس در جریان است.
با توجه به وجود ذخایر عظیم آبزیان علی الخصوص میگو در خلیج فارس و واقع شدن جزیره قشم با یکهزار و 500 کیلومتر مربع وسعت در مجاورت آن و به دلیل مزیت های متنوع در حوزه شیلات، راه اندازی مراکز تکثیر و ...
با توجه به ارزیابی ذخایر فانوس ماهیان در قالب پروژه مشترک تحقیقاتی شیلات ایران با همکاری فائو و وجود ذخایر عظیم این نوع ماهی در خلیج فارس و از طرفی واقع شدن جزیره قشم ...
تبیین رویکرد اقتصاد مقاومتی، تقویت سیاست های حمایت از تولید را بیش از گذشته ضروری کرده است؛ چرا که توسعه صنایع بومی علاوه بر مزایای فراوان اقتصادی، کاهش نرخ بیکاری و اشتغال پایدار به صورت گسترده را ...
در سفرههای ایرانی معمولاً کنسرو ماهیان که جزء دسته گوشتهای روشن محسوب میشوند بدلیل دارا بودن پروتئین و کالری بالا جایگاه ویژه ای دارند و از آنجایی که در سراسر آبهای خلیج فارس و دریای عمان منابع ...
افزایش جمعیت، کمبود منابع غذایی و تقاضای مصرف کنندگان برای دسترسی به مواد غذایی طبیعی و نگرانی آنها از کاربرد مواد شیمیایی مصنوعی به عنوان افزودنی درمواد غذایی سبب شدند تلاش همه جانبه ای برای دسترسی ...
یکی از بهترین شیوه های گسترش مصرف آبزیان بصورت آسان مصرف نمودن آن است. با عنایت به پتانسیل بالای جزیره قشم در زمینه استفاده از منابع لایزال آبهای خلیج فارس جهت تامین مواد اولیه از یک سو و حمایت همه ...
جزیره قشم با میزان بارش سالیانه به طور متوسط mm 183 جز مناطق خشک محسوب میگردد ولی بدلیل دارا بودن شرایط آب و هوایی گرم و مرطوب( رطوبت نسبی 50%) اساسا بصورت یک گلخانه طبیعی عمل می نماید و ضمنا از ...